+32 483 11 77 19

Bestelling


Ontbijtmanden kunnen besteld worden via mail, telefonisch of via de website. Uw bestelling is definitief na ontvangst van een bevestigingsmail binnen de 24h.


Bestellingen worden genoteerd tot vrijdagmiddag 12h00 voorafgaand  het weekend van levering.


Alle ontbijtmanden worden besteld vanaf 2 personen, met uitzondering van GAUTHIER junior (vanaf 1 persoon en  altijd in combinatie met een andere ontbijtmand).


Alle allergeneninfo en -lijsten kunnen opgevraagd worden via info@dejeunergauthier.be


Betaling


Alle vermelde verkoopprijzen op onze website zijn inclusief BTW.


Betalen kan via:

  • Contant bij levering (bij voorkeur gepast)
  • GAUTHIER cadeaubon
  • overschrijving op BE89 3770 4842 7285 (ING Bank). Het bedrag dient voldaan te zijn uiterlijk de dag vóór levering (zichtbaar op onze rekening). Indien dit niet lukt kunt u een kopie van uw betalingsbewijs doormailen.


De bevestigingsmail bevat een overzicht van uw bestelling en het totale factuurbedrag.Levering


GAUTHIER levert zijn ontbijtmanden op zaterdag, zondag en feestdagen op het opgegeven adres. Gewenst tijdstip van levering dient u door te geven bij uw bestelling, met volgende mogelijkheden:

  1. Tussen 7h00-8h00
  2. Tussen 8h00-9h00
  3. Tussen 9h00-10h00
  4. Tussen 10h00-11h00
  5. Tussen 11h00-12h00


Geen gedoe met extra (kilometer)kosten voor leveringen binnen de ruime vierhoek Kortrijk – Waregem – Oudenaarde – Moeskroen.


Leveringen buiten deze regio zijn uiteraard mogelijk, info en voorwaarden op aanvraag.Waarborg & ophaling ontbijtmand


Per ontbijtmand wordt een waarborg gevraagd van € 10,00. Dit bedrag wordt terugbetaald na  ontvangst van de houten fruitkist, koeltas en –element, in perfecte staat.

Terugbetaling gebeurt cash bij ophaling of via overschrijving uiterlijk binnen de 3 bankwerkdagen na ontvangst (bv. indien u een mand schenkt aan een derde).


De ophaling gebeurt standaard de woensdag volgend op het weekend van levering tussen 18h en 20h op het geleverd adres. Indien dit niet lukt, gelieve een alternatieve plaats in de nabije buurt voor te stellen  (buren, familie, etc).Beschikbaarheid


Wij zijn steeds op zoek naar de meest kwaliteitsvolle en verse producten. Indien een product niet meer voorradig is wordt er gezocht naar een evenwaardig alternatief zonder meerkost.
Cadeaubon


Een cadeaubon kan besteld worden met een minimumwaarde van € 20,00.


Betaling kan enkel via overschrijving. Na ontvangst van deze betaling wordt de bon, met unieke code, per post bezorgd.


Cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig. Niet-opgebruikte bedragen blijven geldig tot de vervaldatum.
Annulatie


Een bestelling annuleren is enkel geldig via mail en  kan kosteloos tot de vrijdagmiddag 12h00 voorafgaand aan het weekend van levering.


GAUTHIER heeft het recht om in geval van overmacht een bestelling te annuleren, wij brengen u hiervan telefonisch op de hoogte. Eventuele betaalde bedragen worden dan integraal terugbetaald binnen de 3 bankwerkdagen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen van een dergelijke annulatie.

Sint-Denijsplaats 65

8554 Sint-Denijs (Zwevegem), België


+32 483 11 77 19

info@dejeunergauthier.be


ondernemingsnummer: 0721.507.774


Copyright @ All Rights Reserved